Om oss

Betesda Heddal

Midt i hjertet av Heddal, langs E134, finner du Betesda – en flergenerasjons menighet med plass til flere. I 75 år har vi drevet menighet i Heddal og koblet mennesker på Gud og et liv i etterfølgelse av Jesus. På disse sidene finner du informasjon om Betesda Heddal. Finner du ikke det du leter etter her er du hjertelig velkommen til å sende oss en epost med spørsmål eller ta turen innom kontoret i Heddalsvegen 350.

 

Vår visjon

«Med Jesus i sentrum – trygg, elsket og utrustet»

Når vi setter Jesus i sentrum for vårt liv forandrer det alt.
Når Jesus får påvirke våre hjerter endrer det våre tanker og handlinger. Betesda skal være et sted hvor du skal føle deg trygg og elsket. Vi ønsker at det skal føles som å komme hjem. Et sted hvor du møter andre som elsker deg med Jesu kjærlighet – ubetinget. Et sted hvor du er omgitt av mennesker som bryr seg om deg. Som skaper trygghet. Og når vi er elsket og trygge er vi klare til å bli utrustet til oppdraget Jesus har gitt oss. På Betesda skal du settes i stand til å bringe videre de gode nyhetene om Jesus Kristus.

Trosgrunnlag

Betesda Heddal er organisert som en selvstendig menighet, men er tilsluttet Pinsebevegelsen i Norge.

Pinsebevegelsen er blant Norges største frikirker, organisert som et nettverk og bundet sammen av sammenfallende forståelse i sentrale lærespørsmål.

Pinsebevegelsens trosgrunnlag finner du her.

Powered by Cornerstone