BELGIA

Miriam og Johnny Pettersen


Hvorfor Europa?

Fordi Europa trenger Jesus!

Evangeliet utbres i hurtig tempo på alle kontinent - utenom vårt eget. Kirkevekst-forskere sier at det må være omlag 2% aktive kristne i et land for at de egenhendig skal kunne nå sin nasjon, men det tragiske er at de fleste land i Europa ikke er i nærheten av dette. Flere nasjoner kan vise fram vakre kirkebygg og religiøse tradisjoner, men statistikken er alarmerende: i flere områder er det langt mellom gjenfødte kristne, et utall byer har ingen levende menighet, og dagens oppvoksende generasjon kjenner ikke veien til himmelen. De trenger ekstern hjelp!

 

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er tydelig: å forkynne evangeliet hvor Kristi navn ikke før var nevnt. Misjonsbefalingen har blitt et personlig kall. Vår livsvisjon er å se nye mennesker komme til tro og bli etterfølgere av Jesus gjennom menighetsplanting i det sekulariserte Vest- Europa, og vårt fokus er å frelse, plante, trene og mobilisere mennesker med dette mål for øye.

 

Historikk

Sammen utgjør Pettersens et sterkt team! I september 2011 reiste de for første gang ut som fulltidsmisjonærer, hvor de i fem år var fullt fokusert på å plante menigheter og arbeide med Even og Lill Grüner’s Gatekirke. I forkant av dette har de i en årrekke holdt evangeliske kampanjer blant unådde folkeslag i flere land i Asia og Afrika, og smittet mange unge med misjonsviruset gjennom teamreiser i mange land.

 

Et nytt kapittel

Fra høsten 2017 har Belgia vært fokus-område. Drømmen er å plante levende menigheter i flere av Flanderns store og mellom-store byer.

6 millioner mennesker bor i dette området, det er et av de tettest befolkede i hele Europa, og dessverre også et av de områdene hvor man finner minst levende tro, kun 0,3% regnes som evangeliske kristne. De fleste har røtter i den katolske kirke, men preges av ateisme, likegyldighet eller overtro. Landet har en stor andel innvandrere, og islamisering er en reel utfordring. Spesielt blant afrikanere er det store migrant kirker, men disse når ikke lokalbefolkningen. - En transformasjon må til i landet midt i hjertet av det politiske Europa!


Les mer om deres arbeid eller få ferske misjonsoppdateringer ved å registrere deg som e-postmottaker på https://missionbug.wordpress.com/

Powered by Cornerstone