Kalender/Bønn | Faste - Gudstjeneste

Bønn | Faste - Gudstjeneste

Bønn | Faste - Gudstjeneste

Pål Pedersen

28. feb - 21.mars har vi BØNN | FASTE

Vi som menighet ønsker å sette av tid til bønn & faste. Kanskje kan det nettopp være i dette rare året 2021 det viser seg aller viktigst for oss. Når dere faster, skal dere ikke gå med dyster mine” sa Jesus. Og det har vi heller ikke tenkt å gjøre.

Vi kaller menigheten sammen til BØNN | FASTE av samme grunn som mennesker alltid har bedt og fastet. For å gå et skritt til siden og fokusere på Gud. For å innvie og forberede oss på det som ligger foran. Og kanskje også for å finne igjen vår egen indre stemme. Og kjenne på vår egen svakhet og avhengighet av Gud.

Akkurat nå, i forkant av påsken, tror vi det er en god tid å fokusere på det som både er våre røtter og vår basis for det vi er og det vi gjør, nemlig bønn og overgivelse til Gud.


- Dersom du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene, ber vi om at du holder deg hjemme.

- Når du ankommer møtet vil du bli registrert og umiddelbart bli henvist til din plass av møtevertene. Du kan ikke vandre rundt i salen, og barna skal sitte sammen med foreldrene/voksne. Vi oppfordrer de som har mulighet til å komme i god tid slik at det ikke blir for mye kø i døra.

- Vi holder 2 meter avstand mellom folk fra hver husstand.

- Vi har munnbind til utdeling i døra om du ønsker det.

- Når gudstjenesten er over må du gå rett ut - IKKE̊ bli stående inne og prate med andre.

- Det blir ikke servert kaffe og twist i forbindelse med gudstjenesten.

- Garderoben er ikke tilgjengelig

Powered by Cornerstone